Totalentreprise

Skal du have renoveret eller have tilbygning?

Hvis du skal have renoveret hele huset, eller hvis du måske ønsker at tilbygning til huset, så kan Damberg Byg stå for hele projektet. Som totalentreprise står vi for hele byggeprojektet. Det betyder, at vi sørger for at få de rigtige håndværkere til at lave de ønskede opgaver. Vi koordinerer hele projektet, og vi sørger for, at alting bliver præcist, som du ønsker.

Som totalentreprise på dit projekt slipper du for at skulle stå for noget selv. Du kan trygt læne dig tilbage i stolen, og se hvordan dit hus bliver forvandet til dit drømmehus.

Vi har selv dygtige håndværkere til at udføre de fleste håndværksopgaver under byggeriet, mens vores faste og kompetente samarbejdspartnere sørger for den høje kvalitet i de øvrige dele af byggeriet.

Vi står derfor også klar som byggerådgiver, inden vi går i gang med projektet. Når du kontakter os, så kommer vi ud og ser stedet, hvorefter vi snakker om, hvad du godt kunne tænke dig. Ud fra dine ønsker og husets muligheder udspecificerer vi et tilbud til dig, hvor du kan se, hvad vi laver, og hvor meget det koster.

Uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte Damberg Byg for et uforpligtende tilbud på totalentreprise. Vi vil altid komme ud til dig og se stedet an og snakke med dig omkring dine tanker og ønsker. I denne sammenhæng vil vi sammen gennemgå, hvad vi tænker er muligt.

Det betyder, at vi naturligvis gør opmærksom på, hvis der kan være ekstra omkostninger eller problemer forbundet med nogle af dine ønsker. Det kan være, hvis du af lovmæssige grunde ikke må få et vindue installeret på 1. sal i gavlen, da du så ville kunne se direkte ind til naboen. Det kan også være, hvis du ønsker at rive dit hus ned for at bygge et nyt. Der kan i sådan et tilfælde nogle gange være problemer forbundet med grundens størrelse.

Du kan derfor være sikker på, at med Damberg Byg vil du ikke løbe ind i pludselige problemer eller ekstra omkostninger. Vi aftaler derfor også altid en fast pris på projektet, som ikke kan ændre sig undervejs.

 

 

Totalentreprise på dit hus med Damberg BYg i Farum eller Nordsjælland

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores totalentreprise, eller vil du gerne have, at vi kommer ud og ser på dit projekt? Så kontakt os med det samme, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med dit projekt!

Kontakt os     Kontakt os

Home » Totalentreprise