VI TILBYDER PROFESSIONEL BYGGERÅDGIVNING I NORDSJÆLLAND

Har du brug for byggerådgivning i forbindelse med renovering af dit hus? Det kan vi som totalentreprenør, hjælpe dig med.

Vi står klar med professionel rådgivning i og omkring Farum og resten af Nordsjælland, så du kan få realiseret dine drømme.

HVAD INDEBÆRER VORES BYGGERÅDGIVNING?

Som din byggerådgiver i Nordsjælland, kan vi guide dig igennem din renovering. Vi vejleder dig til den løsning, som er den bedste, mest optimale og praktiske for dig.

Når vi yder byggerådgivning, gennemgår vi sammen med dig, hvad dine ønsker og behov for renoveringen er, og vi ser på, hvad der både praktisk og prismæssigt vil være det bedste valg for dig.

Det kan f.eks. være i forbindelse med valg af størrelserne på rummene i dit nybyggede hus, eller hvis du skal have lavet en tilbygning til dit nuværende hjem.

Da vi i vores virksomhed både udfører tømrerarbejde og elektrikerarbejde, kan du være sikker på, at vores forslag og ideer indbefatter alt indenfor disse brancher.

Det betyder, at du ikke skal ud og hyre et andet firma til at klare de resterende opgaver – vi tager os af det hele.

Ovenstående gør os også i stand til, at vi kan tilbyde dig rådgivning omkring f.eks. hvor mange spots, der vil give det mest optimale lys, dér hvor du ønsker dem, eller hvor det vil give bedst mening at indsætte den type vinduer, du godt kunne tænke dig.

VI KLARER ALLE OPGAVER

Uanset hvor meget det kræver at klare din renoveringsopgave, så står vi klar til at varetage den.

Udover el- og tømrerarbejde klarer vi også maler- og murerarbejde samt alt andet. Kort sagt kan vi få dig i mål med dit projekt.

Vi samarbejder med en lang række kompetente håndværkere, som står for at klare de opgaver, der ligger udenfor vores felt.

Derfor kan vi også klare større tømreropgaver, der kræver mere.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BYGGERÅDGIVNING – KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores byggerådgivning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?


Så kontakt os med det samme. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset om det drejer sig om hele dit hus, et nyt hus eller kun enkelte værelser.


Du skal desuden vide, at vores priser altid er faste, hvilket sikrer dig, at du på forhånd ved, præcis hvor meget det vil koste dig at få udført den ønskede opgave.


Vi garanterer derfor, at uanset hvad der sker undervejs i processen, så vil du ikke skulle betale mere end aftalt.


Skal vi hjælpe dig med byggerådgivning? Så kontakt os på telefon 23 66 44 95 eller skriv til vores e-mail info@dambergbyg.dk.