FÅ KØBERRÅDGIVNING I FORBINDELSE MED HUSKØB I NORDSJÆLLAND

Skal du ud og købe nyt hus, og er du i tvivl om, hvad du skal holde øje med under husgennemgangen?

Så kan Damberg Byg & El-Teknik hjælpe.

Vi tilbyder køberrådgivning til private i områderne omkring Farum og resten af Nordsjælland, så du ved, hvad du skal være opmærksom på.

HVAD INDEBÆRER KØBERRÅDGIVNING HOS DAMBERG BYG & EL-TEKNIK?

Det kan være svært at vide, hvad der er vigtigt at holde øje med, når du skal købe en ny bolig. Placeringen, udseendet, værelsesfordelingen og størrelsen på rummene, er selvfølgelig vigtigt for de fleste.

Men hvad med resten?

Damberg Byg & El-Teknik tager gerne med ud og inspicerer huset, så du er sikker på at få tjekket de nødvendige ting.

Med en køberrådgivning kan du nemmere få øje på de små ting, der kan gemme sig – dvs. alt dét, der kan ende med at blive dyre overraskelser. Det kan f.eks. være skader, der skal udbedres, for at huset ikke bliver ødelagt.

Når vi yder køberrådgivning, hjælper vi dig først og fremmest med at holde øje med eventuelle skader, der skal rettes op på.

Efter inspicereingen kommer vi desuden gerne med et tilbud på, hvad det vil kræve og koste at udbedre eventuelle skader og andre renoveringsopgaver, hvis vi skal løse dem for dig.

På den måde får du både et indblik i, hvad du som køber skal være opmærksom på, hvad der eventuelt skal laves i det nye hus samt en idé om, hvad udbedringen vil koste dig.

HVAD KOSTER KØBERRÅDGIVNING?

Hvis du blot har brug for, at vi kommer med ud til et enkelt hus, så tilbyder vi dig gratis køberrådgivning.

Ønsker du at have os med ud til to eller flere huse, så aftaler vi en fast pris inden. Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser.

KYNDIG ELEKTRIKER OG TØMRER

Når du har Damberg Byg & El-teknik med ude for at se på dit drømmehus, kan vi også tjekke el-rapporten for dig. Denne giver os et indblik i, hvilke el-funktioner der kunne være behov få ændret i huset.

På den måde sikrer du dig den mest optimale løsning, der ikke giver dig unødvendige omkostninger.

Har du drømme om at bygge ud eller måske ændre på rumfordelingen i huset, tilbyder vi dig også her rådgivning og kan samtidig løse opgaven for dig.​

KONTAKT OS

Skal vi tage med jer ud og kigge på jeres nye mulige drømmehus, og sikre at alt er som det skal være?

Så kontakt os og aftal nærmere.

Vi udarbejder også gerne et tilbud på, hvad en renovering af eventuelle skader i og på huset, vil koste at få forbedre gennem vores tømrer og samarbejde med autoriserede el-installatører.

Det vil spare dig for både tid og penge, da vi derfor allerede har været ude og se grunden og huset, inden vi går igang med opgaven

Har du nogle spørgsmål til vores køberrådgivning? Eller ønsker du at booke os til at komme med ud og inspicere dit nye hus?

Så kontakt os allerede nu.