Elektrikerarbejde Nordsjælland

Damberg Byg har mange års erfaring i arbejdet med lys og andet elektrikerarbejde – både indenfor og udenfor. Vi kan derfor hjælpe jer med at få lavet lys til terrassen, spots eller få flyttet stikkontakterne i stuen. Vi klarer både de små og de større opgaver inden for el.

Vi kan derfor klare alt el i jeres nye hus, eller vi kan fikse den gamle el i jeres nuværende hus, hvis I for eksempel er i gang med en større renovering.

Vigtigt at have god belysning

Det er vigtigt at have en god og ordentlig belysning i hjemmet, så du er sikker på, at du altid har lys der, hvor du har brug for det. Hvis lysets retning er forkert, eller hvis lyset generelt bare er placeret et forkert sted, så får du ikke megen nytte af det. Hvis du står i køkkenet en december morgen og skal smøre madpakker eller spise morgenmad, så er det rart, hvis lyset kan klare det. Det samme gør sig gældende på arbejdsværelset. Det sikrer et produktivt arbejdsliv, hvis lyset er i orden.

Derfor giver Damberg Byg altid gode råd og vejledning til, hvor det vil være mest optimalt for dig at få installeret dine spots eller få flyttet dit ovenlys hen til.

Vi klarer al udendørs belysning

Vi har et bredt udvalg af lamper, der kan bruges til udendørs belysning på facaden, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen. De kan nemt kobles sammen med en automatisk tænd/sluk-mekaniske, der byder dig og din familie velkommen hjem og samtidig skræmmer ubudne gæster væk.

Hvis du allerede har os ude til enten en købsrådgivning eller en byggerådgivning, så kan vi også her guide dig til, hvilken belysning, der bedst vil opfylde dine behov. Det samme gælder, hvis vi er ude på en tømreropgave hos dig.

Vi klarer alle opgaver, og du sparer tid ved ikke at skulle kontakte flere håndværkere til de forskellige opgaver.

Elektrikerarbejde Farum & Nordsjælland - Damberg Byg

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller har du brug for mere information om god og energibesparende belysning eller en anden el-opgave, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os     Kontakt os

Nedenfor kan du se et udpluk af vores løsninger

Home » Elektrikerarbejde