TOTALENTREPRISE I NORDSJÆLLAND

Skal du have bygget hus eller have lavet en tilbygning? Så er Damberg Byg & El-Teknik de rette at kontakte.

Vi tilbyder en entreprise, hvor vi kan stå for hele projektet. Vi har stor erfaring på området, og vi hjælper ofte private kunder i og omkring Farum og resten af Nordsjælland.

FORDELE VED EN TOTALENTREPRISE VED DAMBERG BYG & EL-TEKNIK

Når vi står for din totalentreprise, tager vi os som sagt af hele dit byggeprojekt. Det betyder, at vi sørger for at få de rigtige håndværkere til at løse de ønskede opgaver.

Fordelene ved at vælge os til en totalentreprise på dit projekt er mange. Du slipper bl.a. for selv at skulle stå for noget.

Vi koordinerer hele projektet og sørger for, at alting bliver præcist, som du ønsker. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i stolen og blot se, hvordan dit hus bliver forvandlet til dit drømmehjem.

Vi har desuden vores egne dygtige håndværkere til at udføre de fleste opgaver under byggeriet, og derudover sørger vores faste og kompetente samarbejdspartnere for den høje kvalitet i de øvrige dele af byggeriet.

Vi garanterer altså god kvalitet hele vejen rundt.

En yderligere fordel er, at vi også står klar som byggerådgiver for dig, inden vi går i gang med projektet. Vi sørger for at få udspecificeret et tilbud til dig, hvor du kan se, hvad vi laver, og hvor meget det koster.

På den måde ved du, at der bliver lyttet til dine ønsker, og du kan følge med i, hvordan processen kommer til at forløbe.

Alt i alt sparer det dig for en masse arbejde, når du sætter os til at klare totalentreprisen på dit projekt – vi står for det hele.

SÅDAN FORLØBER STARTPROCESSEN

Til at begynde med kommer vi altid ud for at se på dit projekt. Her ser vi på stedet og taler med dig om dine tanker og ønsker.

Vi gennemgår i denne sammenhæng også med dig, hvad vi tænker, der er muligt.

Her gør vi naturligvis også altid opmærksom på, hvis der kan være ekstra omkostninger eller problemer forbundet med nogle af dine ønsker.

Det kunne f.eks. være, hvis du af lovmæssige grunde ikke må få et vindue installeret på 1. sal, da du så kan se direkte ind til din nabo.

I andre tilfælde kan der være problemer forbundet med grunden til dit hus, hvis du ønsker at rive det ned og bygge et nyt.

Her rådgiver vi altid og finder frem til en løsning.


Når vi gjort har ovenstående, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Denne pris er altid en fast pris på dit projekt, som ikke kan ændre sig undervejs.


Du kan derfor være sikker på, at du med Damberg Byg & El-Teknik ikke vil løbe ind i pludselige problemer eller ekstra omkostninger.


Når alt dette er på plads, kan vi starte på totalentreprisen, hvor du kan nyde godt af alle fordelene og læne dig tilbage, indtil dit projekt står klar.

FÅ ET TILBUD ELLER HØR MERE OM TOTALENTREPRISE – KONTAKT OS

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring totalentreprise såsom, hvad er totalentreprise helt præcist?

Eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?


Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os.


Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller kommer ud til dig for at se stedet, hvorefter vi kan give dig et godt tilbud.


Vi udfører desuden også gerne en hovedentreprise for dig, hvor vi f.eks. kan stå for at lave et badeværelse for dig til en god pris, der er så billig som muligt.


Kontakt os i dag på telefon 23 66 44 95 eller e-mail info@dambergbyg.dk – vi står klar til at hjælpe dig.