UDSKIFTNING AF DØRE & VINDUER

Trækker det ind gennem husets vinduer og døre, og er det blevet tid til at få dem udskiftet, eller kunne du tænke dig at give husets facade et nyt look med nye vinduer og døre?

Så står vi hos Damberg Byg & El-Teknik klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med både udskiftning af vinduer såvel som udskiftning af døre.

Vores firma holder til i Farum, hvorfra vi kører ud til kunder i hele Nordsjælland, der har brug for professionel hjælp til montering af døre og/eller vinduer.

Skal vi også hjælpe dig?

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer vi skal udskifte, hvor store de skal være, og hvilket materiale de skal være fremstillet i.

De samme faktorer gør sig i øvrigt også gældende i forhold til prisen på udskiftning af indvendige døre. Derudover afhænger den endelige pris også af, om du selv har købt materialerne, eller om vi skal levere dem.

Hvis du udskifter dine gamle og utætte vinduer og døre med energirigtige nye døre og vinduer efter mål, så har du mulighed for at spare penge på monteringen ved at benytte dig af håndværkerfradraget.

RING FOR ET TILBUD PÅ UDSKIFTNING AF DØRE ELLER UDSKIFTNING AF VINDUER

Skal du have foretaget en professionel montering af døre eller vinduer, så hører vi altid meget gerne fra dig.

Vi står klar med både kompetent rådgivning og vejledning, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 23 66 44 95 for en uforpligtende snak, eller du kan vælge at skrive til vores e-mail info@dambergbyg.dk, hvis det passer dig bedre.


Derefter sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.