TILBYGNING TIL HUS I ALLE AFSKYGNINGER

Er familien vokset, og er pladsen blevet for trang i huset?

Har behovene ændret sig til boligens funktionalitet og pladskrav, og er der behov for ekstra plads i huset til at kunne realisere drømmen om et atelier, hjemmekontor eller måske et fitnessrum?

Uanset hvad dine behov er, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Damberg Byg & El-Teknik i Farum tilbyder vi bl.a. at bygge en tilbygning til hus, så du kan få den ekstra plads i dit hus eller sommerhus i Nordsjælland, som du har behov for.

EN VERDEN AF MULIGHEDER

De krav vi stiller til vores bolig, kan hurtigt ændre sig. Det kan være, at der pludselig mangler et værelse til et ekstra familiemedlem, eller at det ville være rart med et ekstra badeværelse.

Det kan også være, at det endelig er blevet tid til at realisere drømmen om at få bygget en udestue i forlængelse af den almindelige stue, eller det kan være, at carporten skal bygges om til en garage.

Mulighederne er mange, når det kommer til tilbygning til hus, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Hos Damberg Byg & El-Teknik tilbyder vi også ombygning og renovering af det eksisterende hus i samme omgang, så huset kan få den helt store tur på én gang.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL ET HUS?

En tilbygning til hus kan komme i rigtig mange forskellige afskygninger, og vores priser varerier derfor alt afhængigt af, hvad det er for en tilbygning, der skal bygges.

Nedenfor kan du blive klogere på nogle af de faktorer, der har en indflydelse på prisen:

  • Hvor stor din tilbygning skal være
  • Hvilke rum tilbygningen skal indeholde
  • Om der skal etableres badeværelse eller køkken
  • Hvilke materialer vi skal bruge.

Der er f.eks. meget stor prisforskel på, om vi skal bygge en lille tilbygning med en entre eller et værelse, eller om vi skal bygge en større tilbygning med badeværelse.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN TILBYGNING TIL HUS

Kontakt os gerne på telefon 23 66 44 95 eller e-mail info@dambergbyg.dk for at indhente en billig pris på din kommende tilbygning.