MONTERING AF KØKKEN, DER MATCHER DINE ØNSKER

Drømmer du om at få monteret et nyt køkken i din bolig?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Damberg Byg & El-Teknik tilbyder vi bl.a. professionel montering af køkken for private boligejere til konkurrencedygtige priser.

Fra vores adresse i Farum kører vi ud til kunder i hele Nordsjælland, der har brug for vores faglige ekspertise til at få monteret et nyt køkken.

Vi har vores egen tømrerafdeling, og det betyder, at vi også kan tilbyde renovering af køkken, hvis det gamle køkken bare trænger til at blive moderniseret i stedet for at blive skiftet helt ud.

Derudover arbejder vi som totalentreprenør, og vi har derfor også mulighed for at varetage din køkkenmontering i en totalentreprise.

Det kan være en stor fordel for dig, fordi etableringen af et nyt køkken som regel involverer både tømrere, malere, elektrikere og VVS’ere.

Ved at lade os stå for din montering af køkken kan du dermed få en samlet løsning, uden at du selv skal tage kontakt til flere forskellige faggrupper.

HVAD KOSTER MONTERING AF KØKKEN?

Hvor meget en montering af køkken koster afhænger bl.a. af:

  • Om du selv har fjernet det gamle køkken, eller om vi skal fjerne det for dig
  • Hvilket køkken du vælger
  • Om køkkenarealet skal udvides eller bygges om i forbindelse med monteringen af elementerne
  • Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet.

Mange der vælger at få monteret et helt nyt køkken vælger i samme omgang at få bygget deres køkkenareal om, så der er plads til et større og mere åbent køkken med køkkenalrum, køkkenø og masser af skabsplads.

Dette kan vi naturligvis også hjælpe dig med.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ DIN KØKKENMONTERING

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din køkkenmontering eller køkkenrenovering, har du nogle spørgsmål om, hvad der kan lade sig gøre, eller har du behov for nærmere information?


Så hører vi gerne fra dig enten på telefon 23 66 44 95 eller e-mail info@dambergbyg.dk, hvor vi kan tage en god snak med dig.