NYT GULV LÆGGES I PRIVATE HJEM

Er gulvet i huset fyldt med ridser og hakker, og kan det ikke slibes ned, eller kunne du godt tænke dig at få lagt en helt anden type gulv end den nuværende?

Så kan vi hos Damberg Byg & El-Teknik i Farum hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med lægning af nyt gulv, som vi tilbyder til private boligejere i hele Nordsjælland.

OVERVEJELSER OMKRING VALG AF GULVTYPE

Der findes rigtig mange forskellige gulvtyper, som du har mulighed for at vælge imellem, når du har besluttet dig for at få lagt nyt gulv i huset.

Der er dog stor forskel på de forskellige typer gulve, både når det kommer til:

  • Pris
  • Kvalitet
  • Holdbarhed
  • Rengøringsvenlighed
  • Vedligeholdelsesbehov
  • Udseende

For at du kan få det bedst mulige resultat, der kan holde i mange år, og som du kommer til at være glad for i de næste mange år, så anbefaler vi, at du gør dig nogle tanker om, hvor nemt gulvet skal være at gøre rent, og hvor meget tid du har lyst til at bruge på at vedligeholde gulvet.

Almindelige trægulve er f.eks. utrolig smukke, men hvis de er ubehandlede, kan de blive hurtigt beskidte.

De egner sig derfor ikke særligt godt til f.eks. køkkener, og hvilken type gulv du skal vælge, bør derfor også afhænge af, hvor i huset gulvet skal lægges.

HVAD KOSTER ET NYT GULV?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt gulv koster alt afhængigt af, hvilken type gulv du vælger, og hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges.

Skal der f.eks. kun lægges nyt gulv i et enkelt værelse, eller skal det lægges i hele huset? Når vi kender nærmere til din opgave, kan vi udarbejde en god pris til dig.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LÆGNING AF GULV

Hos Damberg Byg & El-Teknik tilbyder vi altid lægning af gulv til konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste. Så har du spørgsmål som fx “Hvad koster det at lægge nyt gulv?”, så giv os et kald i dag!


Du skal blot ringe til os på telefon 23 66 44 95 eller skrive til vores e-mail info@dambergbyg.dk, så hører du fra os snarest muligt.