Byggerådgivning Nordsjælland

Skal huset renoveres?

Hvis du ønsker at renovere dele af eller hele dit hus, så kan det være en god ide at få en byggerådgiver med ind over. Damberg Byg kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Vi kan som byggerådgiver på din renovering guide dig. Vi vejleder i forhold til, hvad der vil være den bedste, mest optimale og praktiske løsning for dig. Det betyder, at vi gennemgår dine ønsker til renoveringen. Hvilke rum, der skal være større eller mindre. Eller hvor der skal bygges nye rum til. Så kigger vi bagefter på, hvad der måske vil give bedre mening, både praktisk men også prismæssigt.

Da vi udfører både tømrerarbejde og elektrikerarbejde, så er du sikker på, at vores foreslag og ideer indbefatter alt inden for disse brancher. Det betyder, at du bagefter ikke skal ud og hyre et andet firma til at klare de resterende opgaver. Vi kan derfor også give dig gode råd til blandt andet, hvor mange spots, der vil være bedst for det område, hvor du ønsker dem. Eller hvor det vil give bedst mening med den type vinduer, du gerne vil have.

Damberg Byg klarer alle opgaver

Uanset hvor meget det kræver at klare din renovationsopgave, så står vi klar. Udover el- og tømrerarbejde så klarer vi også maler-, murerarbejde samt alt andet. Kort sagt kan vi få jer i mål med projektet.

Vi har en masse samarbejder med en række kompetente håndværkere, der klarer de opgaver, der ligger udover. Vi kan derfor også klare større tømreropgaver, der kræver mere.

Uforpligtende tilbud

Uanset om det drejer sig om hele dit hus, et nyt hus eller kun enkelte værelser, så kan vi altid komme med et uforpligtende tilbud. Vores priser er altid faste, og du ved derfor på forhånd, præcis hvor meget det vil koste dig at få udført den ønskede opgave. Uanset hvad der sker undervejs i processen, så vil du ikke skulle betale mere end aftalt.

 

 

Byggerådgivning til din renovering. Damberg Byg hjælper dig med at realisere dine renoveringsdrømme

Kontakt os

Hvis du ønsker, at vi skal komme ud og give dig byggerådgivning og komme med vores forslag til, hvordan du bedst kan løse dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os med det samme!

Kontakt os     Kontakt os

Home » Byggerådgivning