Købsrådgivning Nordsjælland

Skal du købe nyt hus?

Mange ved ikke, hvad der er vigtigt at holde øje med, når der skal købes et nyt sted at bo. Hvor det ligger henne, hvordan det ser ud, og hvordan værelsesfordelingen og størrelsen er. Det er selvfølgelig vigtigst for de fleste. Men med en købsrådgivning kan du nemmere få øje på de små ting, der kan gemme sig. Det der kan ende med at blive dyre overraskelser. Især hvis det er skader, der skal udbredes for, at huset ikke bliver ødelagt.

Skal du snart ud og se dit drømmehus? Så ring til Damberg Byg og få os med ud, når du skal inspicere huset. Så hjælper vi med at holde øje med eventuelle skader, der skal rettes op på. Vi informerer bagefter om, hvad det vil kræve og koste dig at få udbedret det, der eventuelt skal fikses, hvis du bruger os

Gratis købsrådgivning

Ønsker du kun at have os med ud til et enkelt hus, så er det gratis. Ønsker du at have os med ud flere to eller flere huse, så aftaler vi en fast pris inden.

Kyndig elektriker og tømrer hjælp

Hvis du har Damberg Byg med ude at se på dit drømmehus, så kan vi også se på el-rapporten. Denne giver os et indblik i, hvad der kunne være behov for at få ændret i huset. På den måde er du sikker på at få den mest optimale løsning, der ikke koster dig for meget.

Har du også drømme om at bygge ud eller ændre på eksempelvis rumfordelingen i huset, så kan vi også snakke om det. Det kunne blandt andet være, at vi kigger på, hvordan du bedst kan udbygge køkkenet.

Da vi klarer stort set alle former for tømrerarbejde og alt inden for elektrikerarbejde, så kan vi også udarbejde et tilbud til jer, hvis I ender med at købe huset. På den måde sparer du tid, da du så ikke skal have os ud igen for at se på grunden og huset, inden vi kan gå i gang med opgaven.

 

 

Købsrådgivning - tag Damberg Byg med på råd, når du skal købe nyt hus

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål til vores købsrådgivning, eller ønsker du at booke os allerede nu for at få os med ud til dit nye hus, så kontakt os med det samme.

Kontakt os     Kontakt os

Home » Købsrådgivning